VAN GAS NAAR INDUCTIE

Steeds meer mensen kiezen ervoor om op electra te gaan koken in plaats van op gas. Dat kan vele redenen hebben, zoals het plaatsen van zonnepanelen, maar de meeste mensen hebben andere redenen.

Veiliger: Koken op inductie lijkt veel op koken op gas, het is alleen veiliger. Zo wordt de kooklaat zelf niet zo heet en er is geen vlam waar je je aan kunt branden. Bovendien reageren de kookzones alleen als er een pan opstaat.

Schoner: Bij inductie zijn er geen vlammen, en dus ook geen verbrandingsgassen.

Duurzamer: Vergeleken met koken op gas, is er nog weinig verschil in co2 uitstoot, maar dat verandert razendsnel mede dankzij zonne-energie.

Reinigen: Niets is er makkelijker als even een doekje over de kookplaat halen en hij is weer schoon. Een groot gemak t.o.v. een gaskookplaat met branders en pandragers.

Wout van Vlerken kan indien gewenst het hele traject voor u verzorgen. Onze monteur kan uw merterkast aanpassen en een leiding leggen van de keuken naar de meterkast. Zo heeft u alles ondergebracht bij 1 bedrijf dat pas naar huis gaat als alles klaar is en functioneert.