Betaalmethoden

 

 • Ideal.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 
  U plaatst een bestelling en bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw eigen bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. De bank vraagt u om een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven.

 • BankoverschrijvingU kunt de betaling voldoen via bankoverschrijving. U krijgt na het bevestigen van uw bestelling de gegevens voor overschrijving via uw email.
  Zodra de betaling bij ons in binnengekomen wordt de bestelling afgewerkt.

 • Betalen bij onze bezorger
  U kunt ervoor kiezen de betaling te doen bij onze bezorger. Onze eigen bezorgdienst aceepteert zowel contant als pin betalingen.
  Bij contante betaling vragen wij u zo gepast mogelijk te betalen, ivm de veiligheid heeft onze bezorgen geen wisselgeld bij zich.
 • Afhalen in de winkel
  In de winkel kunt u betalen per contant of pin. Ook Accepteren wij Cadeaubonnen (VVV/Irischeques).