Service en garantie

 

Centrifugeert uw wasmachine niet of lekt uw vaatwasser? Komt de was koud en nat uit de droger? Dit zijn maar een paar voorbeelden van mogelijke storingen of klachten waar u mee te maken kunt krijgen.

Electroworld Wout van Vlerken heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan als het gaat om het installeren van nieuwe apparatuur, maar ook zeker door het repareren van deze apparatuur.
Repareren is vaak goedkoper dan een nieuw apparaat aanschaffen. Met ons vaste, lage starttarief van € 46,50 komen we graag bij jou langs en repareren we jouw apparaat. Ons starttarief bestaat uit voorrijkosten inclusief 15 minuten reparatie. Heeft de vakman meer tijd nodig? Ons reparatietarief is slechts € 16,50 per kwartier. We zijn altijd transparant over de kosten voordat we de reparatie uitvoeren. Tarieven zijn natuurlijk inclusief btw.

Bij een reparatieopdracht aan huis zal onze monteur een diagnose stellen. Bij een klein euvel zal de monteur in overleg met u de reparatie gelijk uitvoeren. Als de reparatie omvangrijker is, wordt u eerst een prijsopgave gedaan. 

Door de flexibele organisatieopbouw is onze servicemonteur in staat om snel te reageren. Jaarlijks worden er van verschillende merken reparatiecursussen gevolgd. Mede hierdoor mogen wij reparaties uitvoeren terwijl er nog garantie is en zelfs als u het 10-jaar-garantiecertificaat (MSC) van Miele heeft, kunnen wij u snel en vakkundig helpen terwijl het voor u onder de garantie valt!  

De groothuishoudelijke apparaten, bijvoorbeeld uw wasmachine, droger, afwasautomaat en inbouwapparatuur in de keuken, kunnen in zo'n 70% van de gevallen aan huis hersteld worden. Ook voor een reparatie aan uw kleinhuishoudelijke apparatuur bent u bij Electro World Wout van Vlerken van harte welkom.
Op alle bij ons aangeschafte apparaten heeft u 2 jaar garantie. Wanneer het apparaat door fabrieks of fabrikage fouten binnen 2 jaar een storing heeft wordt deze kostenloos door ons opgelost. Voor sommige merken en of apparaten geldt een langere garantieperiode, deze langere periode zullen wij dan ook hanteren.
Kleine handelbare apparaten dienen in de winkel aangeleverd te worden voor reparatie.
Grote apparaten zoals witgoed, keukenapparatuur of tv's van 43inch of groter (binnen de garantieperriode) kunnen meestal aan huis gerepareerd worden.