LAURASTAR

Laurastar is een Zwitsers merk dat zich al vanaf de oprichting toelegt op het respecteren van uw kleding en het milieu. Daarom innoveert Laurastar constant zodat u eenvoudig de schoonheid van uw kleding kunt behouden waarbij deze natuurlijk wordt gezuiverd dankzij het hygiënische effect van de stoom. Laurastar zorgt voor u, maar ook voor onze aarde. Elk product wordt ontwikkeld om lang mee te gaan, met als doel geprogrammeerde veroudering tegen te gaan. Want het leven is nooit te mooi.

 

Een zeer elegante prestatie

De beweging, het materiaal, het goed vallen van een kledingstuk zijn details die het verschil maken. Om ervoor te zorgen dat de stof uw elegantie sublimeert en voor een magisch resultaat, beheerst Laurastar de lucht, stoom en warmte. Een unieke knowhow geconcentreerd in een steeds eenvoudigere beweging en een uitzonderlijke prestatie: de stoom van Laurastar verwijdert de plooien in een enkele beweging.

 

Verzorging van de schoonheid

Er is niets mooier dan een kledingstuk dat u goed tot uw recht laat komen en waarin u zich heerlijk voelt. De Laurastar-stoom verzorgt uw stoffen door ze voorzichtig en natuurlijk voller te maken, zelfs de meest delicate stoffen zoals wol en angora, zodat de stoffen hun oorspronkelijke schoonheid behouden waar u voor gevallen bent.

 

Natuurlijk goed voor u en uw dierbaren

De stoom van Laurastar Dry Microfine Steam (DMS) zuivert het textiel op natuurlijke en duurzame wijze zonder chemische producten te gebruiken. Bacteriën, schimmels en mijten worden doeltreffend en voor 99,999%* gedood, en daarmee ook de geuren. De DMS-stoom van Laurastar laat de stof perfect droog achter. Hierdoor ontstaat er een ongunstige omgeving voor de verspreiding van micro-organismen. Ideaal om het wasgoed van baby’s en kinderen op een milieuverantwoorde manier te zuiveren.