Wat is Sonos?

Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van je huis vult met perfect klinkende muziek en geluid van films en tv. Je kunt Sonos speakers draadloos aan elkaar koppelen via wifi voor een perfecte luisterervaring, maar ook afzonderlijk van elkaar muziek laten spelen.

Creëer je eigen muzieksysteem, alle Sonos speakers werken met elkaar samen. Zo kun je zelf in huis het perfecte systeem naar wens creëren. Sonos streamt via je eigen wifinetwerk en niet via je telefoon. Je hebt dus geen last van haperingen en onderbrekingen door bijvoorbeeld inkomende oproepen of andere berichten. Sluit de speaker aan op een stopcontact en maak verbinding met je wifi om te beginnen. De Sonos app helpt je verder bij het installeren van de speakers en werkt als een afstandsbediening voor je hele systeem.

 

Alles in één app.

Kies wat je wil horen, waar je het wil horen en hoe hard. In één kamer of door je hele huis. Met één simpele zoekopdracht doorzoek je al je muziekservices. Zo makkelijk kan het zijn. En geef je een feestje? In een handomdraai creëer je een afspeellijst. Dat kan allemaal met één handige app: de Sonos-app.

Het nieuwste product van Sonos is de Amp. De Amp is de veelzijdige versterker voor je hele entertainmentsysteem. Sluit je platenspeler, stereo, bedrade speakers en meer aan om te genieten van je platen, cd's, audiobestanden en streamingdiensten zoals Tidal en Qobuz. Sluit de Sonos Amp aan op je tv en geniet van stereogeluid voor tv-programma's, films en videogames. Voeg draadloos een set Sonos One-surroundspeakers toe voor een meeslepend home cinema-geluid.

Naast de nieuwe Amp heeft Sonos samen met marktleider in inbouwspeakers Sonance een serie van drie inbouwluidspeakers ontwikkeld - voor bevestiging in de muur, in het plafond en voor buiten- die in combinatie met de nieuwe Sonos Amp via software over extra functionalitiet beschikken. Met deze nieuwe inbouwluidspeakers geniet je van briljant geluid zonder concessies te doen aan ruimte of design, ze kun je ook in een handondraai in je tuin of op het terras van je favoriete muziek genieten. Even gemakkelijk kun je alle Sonos-producten aan elkaar of aan je audioset koppelen. Kom langs bij Electroworld World Wout van Vlerken om Sonos te ervaren.