Hifi Audio

Betere Audio Producten.

€ 9999,00

De KEF Blade Two is een high-end luidspreker met compromisloze innovatie. Toen ze bij KEF de engineers helemaal vrijlieten om de beste luidspreker te maken die ze konden bedenken, ontstond de revolutionaire Concept Blade, ‘s-werelds eerste ‘single apparent source’-luidspreker. Haar prestaties waren zo indrukwekkend, dat KEF besloot een versie te maken die de echte audioliefhebbers helemaal voor zichzelf konden hebben.

€ 1299,00

De Dynaudio XEO2 Luidsprekerset is de meest compacte actieve draadloze luidspreaker van het beroemde luidsprekermerk. Deze jongste telg binnen de XEO draadloze luidsprekerserie is enorm strak afgewerkt en biedt een ongekend goed geluid. Je hebt geen aparte ontvanger of hub nodig om muziek draadloos of bekabeld op deze kleine Dynaudio luidsprekers af te kunnen spelen.

€ 9999,00

Een meester op muzikaal vlak. Het middelpunt voor elke set luidsprekers. H590 is de naam van Hegels ultieme geïntegreerde versterker.

€ 4995,00

De H390 is een rebel door veel van de prestaties van de referentieproducten aan te bieden, zij het tegen een lagere prijs.

€ 500,00

€ 1699,00

De Hegel H90 versterker biedt het meest dynamische geluid op 60 watt per kanaal wat je ooit hebt gehoord.