Jura Impressa XS9

€ 2171,95

Aantal
Vul alle waarden in
Jura Impressa XS9 is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Kleur   Black
Merk   jura
Heetwaterfunctie   3 niveaus
programmeerbare specialiteiten   10
programmeerbare koffiesterkte   4
Inhoud waterreservoir   5.7 liter
Capaciteit per bonenreservoir   260 gram (optioneel uitbreidbaar tot 730 gram)
Koffieresidubak (max. porties)   40

Korte omschrijving

One Touch Cappuccino

Wie aan koffie denkt, denkt tegenwoordig niet alleen maar aan espresso of café crème, maar ook aan populaire specialiteiten als caffè latte (koffie verkeerd), cappuccino of latte macchiato.

Al deze producten bereidt de IMPRESSA XS9 Classic met verse melk en zelfs zonder dat u het kopje hoeft te verplaatsen. Ook in winkels, op kantoor of in de cateringbranche wordt steeds vaker naar koffiespecialiteiten gevraagd. Dus het feit dat de IMPRESSA XS9 Classic twaalf verschillende producten met letterlijk een druk op de knop bereidt is welkom nieuws.



Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

Design

De design bedieningselementen zijn niet alleen optische highlights maar leveren ook een grote bijdrage aan het bedieningsgemak.

 

Eco-intelligentie

De IMPRESSA XS9 Classic is zuinig op het milieu en uw portemonnee. Dankzij de Energie Spaar Modus (E.S.M.©) is de energiebehoefte zo’n 40% lager.

 

One Touch

Met één druk op de knop bereidt deze volautomaat uw koffiespecialiteit met melk, zonder het kopje te hoeven verplaatsen.

 

Compleet koffiesysteem

Samen met de optioneel verkrijgbare accessoires als een koppenwarmer, bijpassende melkkoeler of een afrekensysteem laat de machine zich modulair uitbreiden tot een complete koffie-oplossing.