Automatische melkopschuimer

€ 99,00

Aantal
Vul alle waarden in
Automatische melkopschuimer is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   jura
Adviesprijs   € 99,00

Korte omschrijving

Perfect melkschuim in een mum van tijd

Tongstrelend en luchtig melkschuim met fijne poriën voor koude specialiteiten zoals latte frio, koude chocolade of andere trendy dranken kan eenvoudig en snel worden bereid met de melkopschuimer. Dankzij het klassieke en elegante design van JURA vormt de melkopschuimer niet alleen een ideale aanvulling op iedere volautomaat, maar is het apparaat eveneens een onmisbare hulp voor alle liefhebbers van trendspecialiteiten. Op uitermate eenvoudige wijze bereidt de melkopschuimer met één druk op de knop koud, warm of heet melkschuim. Wilt u de melk alleen verwarmen en niet opschuimen, dan is dat ook mogelijk.Verzendopties

  • Pakketverzending: € 20,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

Diversiteit aan recepten

De fantasie voor de bereiding van trendspecialiteiten kent geen grenzen. Eigen creaties alsmede inspirerende creaties in trendy magazines, kookprogramma's of receptboeken – van latte macchiato en koude of warme chocolade tot populaire specialiteiten zoals frappé, chai latte enz. kunnen uitermate eenvoudig worden bereid. De melkopschuimer van JURA zorgt voor afwisseling in ieder kopje.

[image]

Koud opschuimen of verwarmen

Een zeer stille elektromotor stuurt het opzetstuk in de melkhouder magnetisch aan. Het opzetstuk zorgt in een handomdraai voor perfect melkschuim met fijne poriën - naar keuze koud, warm of heet. Als de melk alleen verwarmd dient te worden, voorkomt een tweede opzetstuk het aankoeken van de melk.

 

Schone eenknops bediening

Door één, twee of drie keer op de ergonomisch vormgegeven bedieningstoets te drukken kan tussen koud, warm of heet melkschuim worden gekozen. De zelfverklarende pictogrammen geven de desbetreffende modus aan. Net zo eenvoudig als het gebruik is de reiniging. Dankzij de magnetische aandrijving kan de pitcher probleemloos onder water gedompeld en gespoeld worden.

 

Ruimtebesparend

De toevoerleiding en de opzetstukken bevinden zich aan de onderzijde van de voet van het apparaat. Zo kunnen de melkopschuimer en het volledige toebehoren comfortabel worden opgeborgen.