BOOST

€ 119,00

Aantal
Vul alle waarden in
BOOST is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Kleur   wit
Merk   SONOS
Adviesprijs   € 299,00

Korte omschrijving

Laat slechte WiFi je goede muziek niet verpesten.

Sommige huizen hebben gewoon geen goede WiFi. In andere huizen strijden er zoveel draadloze apparaten om bandbreedte dat ze het hele netwerk vertragen. En weer andere WiFi-netwerken hebben moeite om alle signalen naar de meest afgelegen kamers te zenden. Klinkt dat bekend? Dan kan BOOST je helpen om toch perfect muziek te streamen.Verzendopties

  • Pakketverzending: € 20,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

Superieure betrouwbaarheid.

BOOST creëert een apart netwerk voor je Sonos-apparaten. Zo kun je overal in huis van al je muziek genieten. Zonder onderbrekingen. Doordat BOOST zijn eigen netwerk creëert, gaat het verstoringen van andere draadloze apparaten op je WiFi-netwerk tegen. Een perfecte oplossing om overal draadloos muziek te streamen. Met een superieure betrouwbaarheid.

 

 

Stream naar elke kamer.

BOOST heeft drie interne antennes. Deze zorgen dat het WiFi-signaal in alle richtingen wordt uitgezonden. Dwars door muren en plafonds. Zodat jij in elke uithoek van je huis de beste verbinding hebt. Alles voor de ultieme muziekbeleving.

 

 

Eenvoudige installatie.

Even inpluggen en verbinden met je WiFi-netwerk met behulp van de meegeleverde ethernetkabel en klaar is Kees. Je kunt je Sonos-speaker ook installeren zonder BOOST. Maar het is fijn om te weten dat de hulptroepen er zijn, mocht je die nodig hebben.

 

 

Speel je muziek direct van Spotify op Sonos af.

Gebruik al je eigen Spotify-afspeellijsten en andere favoriete luisterfuncties. Je Sonos-app hoef je hiervoor niet eens te openen.