Denon HEOS 1 BLACK Portable luidspreker

€ 249,00

Aantal
Vul alle waarden in
Denon HEOS 1 BLACK Portable luidspreker is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Denon
Adviesprijs   € 199,00

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 20,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

HEOS by Denon HEOS 1 HS2 draadloze netwerk speaker

De HEOS 1 HS2 levert een verrassend geluid uit een compacte, draagbare speaker. De HEOS by Denon HEOS 1 HS2 is namelijk een draadloze netwerk speaker met ingebouwde Bluetooth functionaliteit, ondersteuning voor onder andere Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer en wireless audiostreaming via een bestaand wifi netwerk. De gesloten behuizing is vochtbestendig dus kan de HEOS 1 HS2 ook worden gebruikt in een vochtige omgeving zoals een badkamer


De volgende audioformaten worden ondersteund: WMA: tot wel 192kbps, AAC en mp3: tot wel 320kbps, WAV, ALAC en FLAC: tot wel 24-bit/192kHz en DSD: 2.8MHz, 5.6MHz.


De HEOS 1 HS2 is voorzien van een USB-poort en ondersteunt daarmee USB-sticks. Hiermee kunt u uw favoriete draagbare apparaat gemakkelijk en rechtstreeks aansluiten op de HEOS 1 HS2. Muziek vanaf een USB-station kan zowel lokaal als op alle HEOS-spelers in het netwerk worden afgespeeld.

Daarnaast is er ook een stereo-ingang aanwezig voor analoge geluidsbronnen en een extra analoge lijningang. De 3,5 mm stereo analoge extra lijningang biedt gebruikers de gelegenheid een apparaat met een analoge stereo-uitgang rechtstreeks op de HEOS 1 HS2 aan te sluiten.


De HEOS 1 HS2 beschikt over het geavanceerde DSP (Digital Signal Processing) voor een volledig frequentiebereik met een aangepaste EQ-geluidsregeling voor een vloeiende, natuurlijke toonbalans en digitale tweekanaals klasse D-geluidsversterking. Deze klasse D-versterking levert een hoge efficiëntie, de laagste vervorming en het breedste dynamische


De HEOS 1 HS2 is voorzien van twee drivers, namelijk een mid-range driver met een breed bereik en een dome tweeter. Die laatste bevindt zich in een gesloten en vochtbestendige behuizing. Dit luidsprekersysteem is naast de twee actieve drivers ook voorzien van een precisie tweeter en een midwoofer.


Het handige van HEOS is dat elke ruimte over zijn eigen HEOS geluid kan beschikken. Groepeer bijvoorbeeld meerdere speakers om dezelfde muziek in de gehele woning af te spelen. Of speel verschillende soorten muziek af in verschillende kamers.


De HEOS 1 HS2 ondersteunt de nieuwste dualband draadloze netwerken, dus een draadloze verbinding behoort tot de mogelijkheid. Maar een bedrade aansluiting is eveneens mogelijk. Maak in dat geval verbinding door middel van de bedrade RJ-45 LAN-poort verbinding met het LAN-systeem bij u thuis of op kantoor.