Denon HEOS 3 WHITE Multi room sound

€ 349,00

Aantal
Vul alle waarden in
Denon HEOS 3 WHITE Multi room sound is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Denon
Adviesprijs   € 329,00

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 20,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving


HEOS is de naam van het draadloze muzieksysteem van het zeer gerenommeerde kwaliteitsmerk Denon. De HEOS 3 HS2 is de meest compacte luidspreker van de serie. Deze draadloze speaker kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en beschikt over geïntegreerde bluetooth en speelt high-res audio af.


In combinatie met het flitsende design past deze luidspreker naadloos in elk interieur. Denon staat garant voor overweldigende geluidskwaliteit en dat is bij de HEOS 3 HS2 niet anders. Het geluid is levensecht en verbluffend kamervullend voor zo’n compacte speaker.


Het HEOS-systeem is eenvoudig te installeren en te bedienen via een app. Start de app, stream uw favoriete muziek uit uw bibliotheek, via internetradio of via een muziekservice (Spotify, Deezer, iTunes, Napster, TuneIn) en geniet van het rijke geluid van de HEOS 3 HS2.


Het muzieksysteem HEOS is evenwel inzetbaar als uitbreiding op uw huidige bekabelde Hifi-muzieksysteem. Met de HEOS AMP kunt u alle bestaande speakers toevoegen aan het draadloze netwerk, waardoor u uw favoriete muziek ook kunt streamen via een van de bestaande luidsprekers. De HEOS Link zorgt ervoor dat al uw bestaande stereo- of home cinemasystemen in huis worden toegevoegd aan het draadloze netwerk. Zo kunt u uw versterker of receiver ook toevoegen aan het HEOS-netwerk. Start de app, selecteer een kamer en kies uw favoriete nummer. Zo simpel kan het zijn!

De HEOS 3 HS2 is verkrijgbaar in zwarte of witte uitvoering.