Denon HEOS 5 BLACK Multi room sound

€ 449,00

Aantal
Vul alle waarden in
Denon HEOS 5 BLACK Multi room sound is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Denon
Adviesprijs   € 399,00

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 20,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

HEOS by DENON - HEOS 5 HS2 draadloze speaker

De HEOS 5 HS2 is een krachtige luidspreker van Denon. Deze elegante luidspreker is onderdeel van het overkoepelende draadloze muzieksysteem van het kwaliteitsmerk Denon. De speaker is eenvoudig mee te nemen dankzij het handige handvat. Het nieuwe aspect aan de HS2 is dat audio in een hoge resolutie kan worden afgespeeld en dat de HS2 over een ingebouwde Bluetooth functionaliteit beschikt.


Sinds de oprichting van het audiomerk levert Denon jaar in jaar uit hoogwaardige geluidsproducten.  De geavanceerde geluidstechnieken zijn ook duidelijk terug te zien bij de HEOS 5 HS2. Uitgerust met vier drivers, twee precisietweeters, twee basluidsprekers en een passieve radiator levert deze draadloze speaker ongekende geluidskwaliteit. De geluidsweergave is levensecht en zeer warm.


Het HEOS-systeem is eenvoudig te installeren en te bedienen via een handige app. Start de app, stream uw favoriete muziek uit uw bibliotheek, via internetradio of via een online muziekservice (Spotify, Deezer, iTunes, Napster, TuneIn) en vul de kamer met kraakhelder geluid.


Het muzieksysteem HEOS is evenwel inzetbaar als uitbreiding op uw huidige bekabelde Hifi-muzieksysteem. Met de HEOS AMP kunt u alle bestaande speakers toevoegen aan het draadloze netwerk, waardoor u uw favoriete muziek ook kunt streamen via een van de bestaande luidsprekers. De HEOS Link zorgt ervoor dat al uw bestaande stereo- of home cinemasystemen in huis worden toegevoegd aan het draadloze netwerk. Zo kunt u uw versterker of receiver ook toevoegen aan het HEOS-netwerk. Start de app, selecteer een kamer en kies uw favoriete nummer. Zo simpel kan het zijn!