Denon HEOS 7 BLACK Multi room sound

€ 599,00

Aantal
Vul alle waarden in
Denon HEOS 7 BLACK Multi room sound is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Denon
Adviesprijs   € 499,00

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

HEOS 7 HS2 Wireless Speaker
De HEOS 7 is een krachtige luidspreker van Denon. Deze elegante luidspreker is onderdeel van het overkoepelende draadloze multiroom audiosysteem van het kwaliteitsmerk Denon. Net als de gehele HEOS-collectie beschikt de HEOS 7 HS2 over geïntegreerde bluetooth en is in staat om al uw audio in de hoogst mogelijke resolutie af te spelen. Bovendien is de HEOS 7 HS2 eenvoudig te verplaatsen dankzij het handvat.

Kwaliteit van Denon
Denon fabriceert al jaren hoogwaardige geluidsproducten. Met het draadloze muzieksysteem HEOS zet het audiomerk die lijn moeiteloos voort. Uitgerust met twee mid-woofers, twee precisietweeters, twee passieve  radiatoren en een actieve subwoofer levert deze speaker gedetailleerd en helder geluid. Precies wat Denon nastreeft.

Streamen via het thuisnetwerk
Het HEOS-systeem van het gerenommeerde Denon maakt gebruik van uw thuisnetwerk. Het draadloze systeem is zeer eenvoudig te installeren. De bediening gaat via een flitsende app op uw smartphone of tablet. Start de app, stream uw favoriete muziek uit uw bibliotheek, via internetradio of via een online muziekservice (Spotify, Deezer, iTunes, QoBuz, Napster, TuneIn) en geniet van het rijke geluid van deze speaker.

Uitbreiding
Het muzieksysteem HEOS is evenwel inzetbaar als uitbreiding op uw huidige bekabelde Hifi-muzieksysteem. Met de HEOS AMP kunt u alle bestaande speakers toevoegen aan het draadloze netwerk, waardoor u uw favoriete muziek ook kunt streamen via een van de bestaande luidsprekers. De HEOS Link zorgt ervoor dat al uw bestaande stereo- of home cinemasystemen in huis worden toegevoegd aan het draadloze netwerk. Zo kunt u uw versterker of receiver ook toevoegen aan het HEOS-netwerk. Start de app, selecteer een kamer en kies uw favoriete nummer. Zo simpel kan het zijn! De HEOS 7 HS2 is verkrijgbaar in een witte en zwarte uitvoering.