Denon HEOSBAR Soundbar

€ 999,00

Aantal
Vul alle waarden in
Denon HEOSBAR Soundbar is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Denon
Adviesprijs   € 799,00

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

HEOS Bar soundbar
De nieuwe slanke en stijlvolle soundbar van HEOS levert exceptionele prestaties en zal het geluid van uw TV of blu-ray drastisch veranderen. Doorbreek de geluidsbarrière, zet u schrap voor spectaculaire home cinema ervaringen en verwacht sensationele muziekstreaming. De soundbar behoort tot het draadloze multiroom muzieksysteem HEOS by Denon. Door de trend van platte televisies met grotere schermen, is er veel minder ruimte om hoogwaardige geluidscomponenten in de TV te plaatsen. Een soundbar biedt hiervoor een prima uitkomst. Ongeacht of u de soundbar onder uw televisie zet, op de grond plaatst of aan de wand monteert, dit is het geluid wat uw TV verdient. 

Exceptionele Prestatie
De HEOS Bar telt vier 4K-compatible HDMI-aansluitingen die voldoende ruimte bieden voor uw gewenste AV-opstelling. Ook wanneer u geen 4K-televisie in huis heeft, kunt u gewoon genieten van 4K audiokwaliteit door uw TV via HDMI aan te sluiten op de HEOS Bar. De geavanceerde signaalverwerking, 9 high performance drivers en versterkers leveren bijzonder goede prestaties en zullen u elke keer weer versteld doen staan. De drivers zijn onder een hoek van 45 graden opgesteld om het geluid zo optimaal mogelijk over de kamer wordt verspreid. De HEOS lijn staat bekend om zijn levensechte en ruimtelijke geluid die u kan completeren met de HEOS Subwoofer en HEOS AVR 5.1 receiver. 

Machtig Audiosysteem
De HEOS Bar bevat zes digitale klasse D-versterkers die dynamisch geluid met lage vervorming en feilloos geluid produceren. Het 3.0 speakersysteem heeft een separaat toegewijd kanaal dat de helderheid van dialogen perfect optimaliseert, waardoor elke stem of fluistering levensecht aanvoelt. U heeft de keuze uit alle toonaangevende surround sound formats, inclusief de nieuwe high resolution lossless versies van Dolby en DTS. De HEOS lijn staat bekend om zijn levensechte en ruimtelijke geluid die u kan completeren met de HEOS Subwoofer en HEOS AVR 5.1 receiver.

Intuïtieve HEOS-App
Connect via bluetooth of Wi-Fi. Met de HEOS-app kunt kiezen uit een ruim aanbod van muziek streaming diensten in DSD 5.6 kwaliteit, waaronder Spotify, Pandora, Rhapsody en TuneIn. Ook DRM-vrije muziek aanbieders als MOOD:MIX, iHeartRadio en SiriusXM zijn vertegenwoordigd. Of luister naar muziek dat op je smartphone, tablet, NAS of USB-drives staat. De intuïtieve HEOS-app is eenvoudig te bedienen en heeft drie tabs waar u muziek selecteert, het multiroomsysteem beheert en kan bepalen in welke ruimte de muziek afspeelt. 

Formats
Daarnaast ondersteunt de HEOS Bar een ruim scala aan muziekbronnen: AAC, MP3 (320kbps), ALAC, FLAC, WAV en WMA tot en met 192kbps. Verder ondersteunt de HEOS Bar ook de display van afbeeldingsformaten als JPG, PNG, BMP en GIF. Dit zorgt ervoor dat afbeeldingen van streamingdiensten en de HEOS-app zichtbaar zijn op uw televisie.