Dynaudio Xeo 2 Satin Black Luidspreker per set

€ 1299,00

Aantal
Vul alle waarden in
Dynaudio Xeo 2 Satin Black Luidspreker per set is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Kleur   Zwart
Merk   Dynaudio
Adviesprijs   € 1299,00

Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00

Omschrijving

Met de komst van de Xeo 2 heeft Dynaudio een belangrijke stap gemaakt. Niet alleen is de Xeo 2 visueel een plaatje, hij is ook nog eens zeer fraai afgewerkt met o.a. aluminium frontplaten. De behuizing is gemaakt van een uit een stuk bestaand composiet materiaal, hetgeen de stijfheid van de constructie zeer ten goede komt.


Heb je voor de Xeo 4 en 6 nog een draadloze hub of connect nodig, de Xeo 2 heeft deze geïntegreerd. Dat betekent dat de bronnen direct op en van de luidsprekers kunnen worden aangesloten.


Uiteraard werkt de Xeo 2 ook met de Hub of de Connect, die de plaatsing van de luidsprekers makkelijker maken, omdat de bronnen dan niet in de buurt van de luidsprekers hoeven te staan. Heeft u reeds een Xeo 4 of 6, dan is de Xeo 2 een ideale toevoeging voor de keuken, slaapkamer of werkkamer!


De Xeo 2 beschikt over een schakelaar om de geluidsinstellingen voor de plaatsing (vrijstaand, dicht tegen de muur of in een hoek) optimaal aan te kunnen passen. Naast een analoge en een optische ingang, beschikt de Xeo 2 ook nog over Bluetooth.


De Xeo 2 kan geplaatst worden op twee kleine optionele voetjes, maar kan ook prima staan op de Stand 3X van Dynaudio.


Technische specificaties

  • Frequentierespons (+/- 3 dB): 40 Hz - 24 kHz

Vermogen Woofer: 65 W, Tweeter: 65 W

  • Afmetingen (B x H x D): 173 x 255 x 154 mm

  • Gewicht: 4 kg