irobot Roomba 651 Robot Stofzuiger

€ 399,00

€ 299,00

Aantal
Vul alle waarden in
irobot Roomba 651 Robot Stofzuiger is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   irobot
Adviesprijs   € 649,00

Korte omschrijving

Het hele huis stofvrij zonder enige moeite. Met de robotstofzuiger van iRobot zit jij in je luie stoel terwijl je de Roomba 650 het werk doet. Hij zoekt het vuil d.m.v. sensoren en na afloop keert hij weer keurig terug naar het oplaadstation.Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00
  • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

iRobot Roomba 651
Met de AeroVac-technologie en een uniek borstelontwerp gaat de Roomba 651 effectief om met vezels, zoals haren van huisdieren, pluizen en tapijtdons. Een geoptimaliseerde luchtstroom trekt de haren uit de borstels en in de afvalbak, waardoor deze gelijkmatiger gevuld wordt en u hem minder vaak hoeft te legen. De nieuwe iRobot XLife-batterij levert twee keer zoveel reinigingscycli als de voorgaande Roomba-batterijen.

Slim
Moeiteloze navigatie: iAdapt Responsive Navigation bevat een heel scala aan sensoren zodat jouw Roomba zijn weg vindt en grondig stofzuigt in alle hoeken en gaten.

Detecteert vuil dat makkelijk over het hoofd wordt gezien: Gebruikt optische en akoestische sensoren om plekken met hoge concentraties vuil, stof en huisdierharen te detecteren en reinigt extra grondig waar dat nodig is.

Reinigt onder banken en stoelen: Door het lage ontwerp kan de Roomba ook reinigen onder de meeste meubels, waardoor er geen verborgen stofnesten kunnen ontstaan.

Valt niet van de trap: Afgrondsensoren zorgen ervoor dat de Roomba trappen of andere gevaarlijke afgronden vermijdt.

Eenvoudig
Reinigt volgens een schema: je kunt de Roomba zo programmeren dat deze maximaal zeven keer per week stofzuigt zodat uw huis elke dag schoon blijft.

Druk op CLEAN: Met één druk op een knop gaat de Roomba aan het werk zonder dat er geprogrammeerd hoeft te worden.

Reinigt alle vloertypen: De Roomba past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan terwijl deze zich door je huis beweegt en reinigt net zo gemakkelijk tapijt als tegels, hardhouten vloeren en laminaatvloeren.

Keert automatisch terug naar het oplaadstation en laadt zichzelf op: De Roomba is altijd klaar om te reinigen omdat hij na het reinigen automatisch terugkeert naar zijn Home Base om zich op te laden.

Reinigen
Gebruikt een combinatie van bewegen, borstelen en zuigen: Het reinigingssysteem met drie fasen gebruikt een combinatie van drie geavanceerde technologieën die vuilopname en zuigkracht evenwichtig gebruiken.

Veegt langs wanden en in hoeken: De draaiende zijborstel zorgt ervoor dat stof en haren in de baan van het 3-staps reinigingssysteem terechtkomen.

AeroVac filter: Filtert fijn stof en andere kleine deeltjes uit de lucht.