Jura ENA MICRO 90 Dark Inox

€ 949,00

Aantal
Vul alle waarden in
Jura ENA MICRO 90 Dark Inox is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Kleur   Dark Inox
Merk   jura
Heetwaterfunctie   Ja
programmeerbare specialiteiten   6
programmeerbare koffiesterkte   10
Inhoud waterreservoir   1.1 liter
Capaciteit per bonenreservoir   125 gram
Koffieresidubak (max. porties)   10
Adviesprijs   € 949,00

Korte omschrijving

Met P.E.P.® voor perfecte espresso

Als moderne eenkops volautomaat van de nieuwste generatie onderscheidt de ENA Micro 90 zich door zeer talrijke koffiespecialiteiten, unieke koffiekwaliteit, intuïtieve bediening, geringe benodigde ruimte en smetteloze hygiëne. Het impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte specialiteiten als espresso een maximaal aroma.Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00
  • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

De eerste eenkops volautomaat met de wereldprimeur P.E.P.®

JURA heeft het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten van 15 tot 80 ml volledig geperfectioneerd. Daarom lukken ze met de ENA Micro 90 altijd in koffiebar-kwaliteit. Voor de optimale, aromabewarende maalgraad zorgt de twee keer zo snelle aromaG3-molen.

[image]

Grote diversiteit aan specialiteiten

De ENA Micro 90 kan veel meer dan »alleen maar« perfecte koffie: dankzij de One-Touch-technologie lukt het met melk en melkschuim verrijkte trendspecialiteiten als latte macchiati of cappuccino heel eenvoudig met één druk op de knop te maken. Even gemakkelijk bereidt hij een portie melkschuim.

[image]

Zelfverklarende bediening

Elegantie tot in het detail spreekt uit de eenvoudig te begrijpen, gereduceerde bedieningsmodule met decente, gegleufde toetsen. Alle instellingen en programmafuncties kunnen via de Rotary Switch door eenvoudig draaien en indrukken worden uitgevoerd.