Jura XJ6

€ 2050,95

Aantal
Vul alle waarden in
Jura XJ6 is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Kleur   Black
Merk   jura
Heetwaterfunctie   3 niveaus
programmeerbare specialiteiten   8
programmeerbare koffiesterkte   5
Inhoud waterreservoir   4 liter
Capaciteit per bonenreservoir   500 gram
Koffieresidubak (max. porties)   40

Korte omschrijving

De intelligente koffiespecialist

Perfecte koffie motiveert, inspireert, draagt bij aan de communicatie en verbetert de stemming. Geen wonder dat niemand koffie in het dagelijkse leven wil missen. De XJ6 Professional van JURA is een aantrekkelijke espresso- / koffiespecialist en een aanwinst voor ieder werkteam.

De moderne koffie-volautomaat voelt zich overal thuis waar het genot van koffie, espresso en ristretto op de voorgrond staat. Dankzij het volmaakte design en de edele zwarte optiek past deze koffie-volautomaat uitstekend in elke werkomgeving. Het eenvoudige en duidelijke bedieningsconcept leidt de gebruikers rechtstreeks naar perfecte koffie.Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00
  • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

Technologieën

De XJ6 Professional is geheel gericht op een ultiem koffie-, espresso- en ristrettoresultaat, specialiteiten die dankzij het bedieningspaneel met keuzetoetsen eenvoudig met één druk op de knop worden bereid. Eén of twee kopjes gelijktijdig, volledig naar uw wensen. De koffie-volautomaat maakt eveneens indruk met de buitengewone eco-intelligentie. Met de intelligente Energie Spaar Modus en de Zero-Energy Switch draagt het apparaat actief bij aan een besparing op waardevolle energie.

 

Intelligent Fresh Water System

Het Intelligent Fresh Water System (I.F.W.S.©) vormt de voorbereiding op het gebruik van de unieke intelligente kit voor de verswateraansluiting. Deze doordachte vaste wateraansluiting van de nieuwste generatie levert altijd vers water voor een subliem koffieresultaat. De kit kan volledig worden geïntegreerd, en heeft hierdoor geen extra ruimte nodig. Im combinatie met een voorgeschakeld CLARIS filter is een optimale bescherming tegen kalk gewaarborgd en een perfecte waterkwaliteit gegarandeerd.

 

JURA Connect App

Een zender* en een app betekenen een ware revolutie in de communicatie tussen volautomaat en gebruiker of verkooppartner. Via Bluetooth® verstuurt JURA Smart Connect relevante informatie over tellerstanden en meldingen naar de smartphone. Daar kan deze informatie dankzij de gratis »JURA Connect« app altijd worden bekeken en desgewenst naar gedefinieerde e-mailadressen worden verstuurd. Nooit eerder waren afrekening en onderhoud zo comfortabel en eenvoudig.

*Smart Connect optioneel verkrijgbaar

 

Reiniging/hygiëne

Dankzij de geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma's wordt het onderhoud tot een minimum gereduceerd, en is TÜV-gecertificeerde hygiëne gegarandeerd.

 

Individualiseerbaar

Dankzij de accessoires zoals de compacte betaalbox, de kopjeswarmer, de intelligente kit voor verswateraansluiting, de set afvoer koffieresidu/restwater XJ alsmede dankzij een aantrekkelijk assortiment aan meubelen kan voor ieder toepassingsgebied een optimaal en aan de behoeften aangepaste totaaloplossing worden samengesteld.