LG LAS 950 M Soundbar

€ 749,00

€ 450,00

Aantal
Vul alle waarden in
LG LAS 950 M Soundbar is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   LG
Adviesprijs   € 749,00

Korte omschrijving

De LG HS9 (LAS950M) is een uiterst complete high-end multi-room soundbar met tal van functionaliteiten. Stream je favoriete muziek via Bluetooth, geniet van films in hoogwaardig cinema geluid en neem de HS9 op in je draadloze multi-room systeem.Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00
  • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

7.1-kanaals Multi-room soundbar met 700 Watt vermogen
175 Watt sterke draadloze subwoofer
Draadloze multi-room mode
TV wireless sound sync
Google cast audio
Dolby Digita
Dolby Digital surround sound


Live in flowing sound
Door middel van je Smartphone kun je in en rondom je huis favoriete muziek draadloos afspelen. Met LG Music Flow is je favoriete muziek altijd in de buurt. Gebruik de laatste muziek streaming diensten zoals Spotify, Deezer, Napster and TuneIn door middel van LG Music Flow player.

Home Cinema mode
Koppel simpelweg een multiroom-soundbar aan het netwerk en synchroniseer hem met de draadloze speakers in het hele huis, en je hebt je eigen thuisbioscoop.

Wireless Sound Sync
Creëer je eigen Home Cinema Set in je favoriete opstelling. Via 'TV sound Sync' kun je het geluid van je tv via Bluetooth of draadloos netwerk op de Music Flow product(en) afspelen. Combineer de audio sets met een Soundbar of Soundplate en verkrijg het ultieme bioscoopgeluid in je woonkamer.

Google Cast Audio
Google Cast brengt je favoriete entertainment via Apps van de telefoon, tablet of laptop of TV direct naar je huiskamer en het is zo eenvoudig als het indrukken van een knop op de afstandsbediening. Met Google Cast is je smartphone jouw gepersonaliseerde afstandsbediening die je kan gebruiken om te browsen, afspelen, pauzeren, terugspoelen, volume omhoog of omlaag en zelf playlists maken.

Multi Point
Vrij van snoeren bewegen, en zelfs controle over de muziek vanaf meerdere smartphones. Zo kan ieder zijn eigen playlist en favoriete nummers afspelen

Auto Music Playback
Met één druk op de knop kan de content vanaf je smartphone overgezet worden naar het LG Music Flow systeem. Wanneer je smartphone in het netwerk terecht komt zal er een pop-up verschijnen met de vraag of de muziek overgezet mag worden. Daarnaast kun je door middel van NFC gemakkelijk schakelen tussen verschillende speakers.

All Search
Het wordt makkelijker dan ooit om de juiste muziek te vinden. Zoek elk muziekstuk op al je apparaten, van smartphone en tablet tot laptop etc.

MESH Network
Door middel van een Mesh netwerk waarbij alle speakers in contact staan met elkaar worden alle eventuele dropouts opgevangen. Hierdoor zullen favoriete nummers nooit wegvallen.
Daarnaast is dit Mesh Netwerk beschikbaar op zowel 2.4 GhZ als 5.0 GhZ waardoor een ruisloze verbinding gebruikt kan worden.

Wifi en Bluetooth ondersteuning
Ondersteunt Bluetooth, draadloze netwerken en vaste netwerken. Een verbinding maken met een netwerk is dus altijd gemakkelijk. Geniet van de vrijheid van een draadloze wereld.

3,5mm jackplug aansluiting
Sluit alle draagbare audio apparaten aan door middel van de universele mini jack aansluiting.