Miele CM6100 Espresso

€ 1099,00

€ 899,00

Aantal
Vul alle waarden in
Miele CM6100 Espresso is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Kleur   Zwart
Merk   Miele
Adviesprijs   € 1099,00

Korte omschrijving

Met het Miele Espressoapparaat CM 6100 kun je ook thuis volop genieten van je favoriete koffie.Verzendopties

 • Pakketverzending: € 0,00
 • Afhalen: € 0,00
 • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

Houd jij er ook van om thuis te ontspannen met een aromatische kop espresso, koffie, cappuccino of glas Latte Macchiato? Dan ben je bij Miele aan het juiste adres. Voor Miele is koffie namelijk een passie. Daarom heeft Miele haar vrijstaande koffieautomaten verder geperfectioneerd. Het resultaat is aromatische koffie, een zeer comfortabele bediening en een exclusief design.

AromaticSystem
Het filtersysteem beschikt over een filterkamer, die uitzet wanneer er water instroomt. Hierdoor worden de gemalen koffie en het water beter gemengd en ontstaat er een nog sterker aroma. Nadat de koffie en het water gemengd zijn, daalt de waterdruk en krimpt de filterkamer. De koffie wordt eruit gedrukt en de koffiepoeder komt in het afvalbakje terecht.

OneTouch en OneTouch for Two
De Miele Barista CM6 koffieautomaten zijn naast de OneTouch-functie ook voorzien van de OneTouch for Two-functie. Met deze functie maakt de koffieautomaat gelijktijdig twee kopjes cappuccino, koffie, espresso of twee glazen Latte Macchiato. De warme drankjes worden automatisch bereid, zonder dat de kopjes of glazen verschoven hoeven te worden.

Cappuccinatore voor perfect melkschuim
Met de cappuccinatore maak je heel eenvoudig warme melk of melkschuim. In slechts een paar seconden verwarmt of schuimt de cappuccinatore de melk rechtstreeks op in het kopje of glas. Bovendien kan de cappuccinatore in de afwasautomaat worden gereinigd.

Exclusief design, eersteklas materialen
Bij de eerste slok of bij de aromatische geur van gemalen koffiebonen? Je zult ervaren dat het genieten bij een Miele Barista CM6 al begint bij het design. Want de betrouwbare werking en de lange levensduur kunnen alleen worden bereikt met eersteklas materialen. Daarom doet Miele bij de productie geen enkele concessie en wordt er gebruik gemaakt van geborsteld roestvrij staal, duurzaam metaal en hoogwaardige kunststof. Deze eersteklas materialen komen in de CM6-serie samen tot een exclusief design, waarmee gemakkelijk de heerlijkste koffievariëteiten gemaakt kunnen worden.

Individuele instellingen
De maalgraad, hoeveelheid koffie, temperatuur en hoeveelheid water is volledig naar eigen wens in te stellen. Zo haal je uit elke koffiesoort en uit elke branding het perfecte aroma voor je koffiespecialiteit.

Automatische spoelfuncties en reinigingsprogramma's
Technische innovaties waar je direct voordeel van ervaart. Met de comfortabele reinigingsprogramma's en automatische spoelfuncties bereik je namelijk eenvoudig maximale hygiëne. Door deze programma's wordt voorkomen dat kalk en vuil zich hecht. Dit draagt bij aan een lange levensduur van je koffieautomaat

Filtersysteem gemakkelijk uitneembaar
Je kunt het filtersysteem gemakkelijk, met slechts één handeling, uitnemen en onder stromend water schoonmaken. Dit bied je de garantie voor optimale hygiëne, lange levensduur en het beste koffiearoma.

Eco-stand
In de Eco-stand warmt het apparaat alleen automatisch op nadat de opdracht voor een bereiding is gegeven. Dat bespaart energie.

Laag geluidsniveau
De vrijstaande koffieautomaten malen de koffiebonen uiterst stil. Uiteraard met een constant, perfect resultaat.

Traploos verstelbare schenktuit
De schenktuit kan van 8 tot 14 cm worden versteld, waardoor je eenvoudig de hoogte kunt aanpassen naar de hoogte van je espressokopje of Latte Macchiato-glas. Bovendien wordt het warmteverlies en het spatten van koffie en melk tot een minimum beperkt.

Kenmerken van de Miele Espressoapparaat CM 6100:

 • Krachtige pomp (15 bar) voor de juiste druk bij het zetten van koffie

 • Stand-by-tijd instelbaar

 • Gelijktijdig bereiden van twee kopjes koffie, espresso, cappuccino en Latte Macchiato

 • Roestvrijstalen schenktuitjes met geborsteld roestvrijstalen front

 • Schenktuitjes koffieautomaat in hoogte verstelbaar, 8 - 14 cm

 • Gemakkelijk te bereiken reservoirs

 • Klein reservoir voor een extra soort gemalen koffie, bijv. cafeïnevrij

 • Groot reservoir voor koffiebezinksel, ca. 12-14 bereidingen

 • Aroma-behoudend en roestvrijstalen kegelmaalwerk

 • Inhoud waterreservoir 1,8 l

 • Inhoud bonenreservoir 300 gr.

 • Uitneembaar en gemakkelijk te reinigen filtersysteem

 • Uitneembare melkleiding

 • Automatisch spoel- en reinigingsprogramma en ontkalkingsprogramma