PHILIPS HTS9520

€ 999,00

€ 499,00

Aantal
Vul alle waarden in
PHILIPS HTS9520 is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Philips

Korte omschrijving

Beleef de actie zoals in de bioscoop, waar in de kamer u ook bent. De 360Sound-luidsprekers beschikken over geluidsdrivers aan de voor- en zijkant voor een gelijkmatige Surround Sound in de hele kamer.Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00
  • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

Full 3D

Met de Philips HTS-9520 Blu-ray Immersive Sound Home Cinema beleef je 3D in je eigen woonkamer. Deze home cinema maakt gebruik van Active 3D wat zorgt voor levensechte diepte en realistisch beeld in 1080 x 1920 Full HD resolutie.

 

Geweldig Surround Sound

Met Dolby TrueHD en DTS-HD van deze Philips HTS-9520 speel je jouw Blu-ray discs af met geluid van zeer hoog niveau. Het geluid is bijna niet te onderscheiden van het origineel; je hoort dus wat de makers willen dat je hoort. Het maakt je HD entertainmentervaring compleet.

 

Smart TV

Met de Philips HTS9520 beschik je over Smart TV wat inhoud dat je online services en toegang hebt tot multimedia op je TV. Philips home cinema-systemen met Smart TV bieden een scala aan geavanceerde functies, zoals Net TV, DLNA en MyRemote.

 

360sound voor geluid uit alle richtingen

Je beleeft met deze Philips HTS 9520 een uitzonderlijke geluidskwaliteit vanuit alle hoeken van de kamer, je waant je op deze manier thuis in een bioscoop. Een uniek 360sound ontwerp met drie drivers per satellietspreker, één voorluidspreker en twee schuine zijluidsprekers, zorgt voor een kamervullend geluid.

 

DLNA voor eenvoudige weergave van foto's en video's

Met de DLNA-netwerkaansluiting van deze HTS 9520 heb je eenvoudig toegang tot de foto's, films en video's op je computer. Als je deze home cinema set aansluit op je thuisnetwerk heb je toegang op alle DLNA gecertificeerde apparaten en heb je met één druk op de knop toegang tot al je entertainment.

 

Geraffineerd ontwerp

Deze home cinema set van Philips heeft een prachtig design. Het heeft een geraffineerd ontwerp met een fraaie aluminiumafwerking, een echte eyecatcher voor elk interieur.

 

HET BETREFT HIER EEN DEMO MODEL MET 2 JAAR GARANTIE