Samsung DV 80 F5E5HGWEN Warmtepomp droger

€ 849,00

€ 599,00

Aantal
Vul alle waarden in
Samsung DV 80 F5E5HGWEN Warmtepomp droger is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Samsung
Adviesprijs   € 849,00

Korte omschrijving

Deze Samsung DV80F5E5HGW warmtepompdroger heeft een droogcapaciteit van 8kg. Bovendien is hij voorzien van startuitstel zodat je de mogelijkheid hebt om te drogen in de daluren zodat je bespaart op energiekostenVerzendopties

 • Pakketverzending: € 0,00
 • Afhalen: € 0,00
 • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

Maak je wasgoed zorgvuldig en zuinig droog dankzij deze Samsung Warmtepompdroger DV80F5E5HGW/EN. Met een maximaal vulgewicht van 8.0 kg kun je wasgoed kwijt voor het hele gezin. Energiezuinig is een kenmerk van deze warmtepompdroger: Deze valt namelijk in de energieklasse A++.

Voordelen van een warmtepompdroger
Een warmtepompdroger is een condensdroger, maar dan zuiniger. Uit tests van de
Consumentenbond blijkt dat een warmtepompdroger tot wel 50% minder energie verbruikt in vergelijking met een condens- of afvoerdroger.Een warmtepompdroger droogt altijd op een lage temperatuur, dus alle was kan bij elkaar.

Eenvoudig in gebruik
Deze warmtepompdrogers van Samsung is voorzien van alle gemakken en houd je kleding lang mooi. Deze warmtepompdroger is voorzien van alle gemakken zoals kinderslot, smart check, een speciaal wolprogramma en de Diamond Drum die je kleding lang mooi houdt.

Indicator
Een waterniveauindicator geeft aan hoeveel water er in het reservoir zit, een kinderslot voorkomt dat nieuwsgierige handjes de instellingen van de droger veranderen en het design past precies bij een Samsung wasdroger.

Crystal design
De nieuwste lijn van Samsung onderscheidt zich zeker ook door middel van het design. De Transparante Crystal look deur en draaiknop en de Ice Blauwe kleur van het display, geven deze mooie droger een elegante en ‘design’ uitstraling. Een uitstraling die past bij de hoge kwaliteit van deze droger.

Droog je kleding snel en veilig
Je kleding blijft er langer als nieuw uitzien dankzij de unieke Diamond Drumtechnologie. De speciale structuur van de trommel voorkomt dat je wasgoed blijft haken. Daarnaast kun je er ook wol veilig mee drogen.

Smart check
Smart Check, een automatische fout monitor, die errors ontdekt en een diagnose stelt in een vroeg stadium. De smart check voorziet je van snelle en gemakkelijke oplossingen door middel van het gebruik van een smart Phone met LED scanning.

Binnenverlichting
De trommel is voorzien van binnenverlichting zodat je zelfs in het donker elk stuk wasgoed ziet liggen.

Antikreuk-functie
Deze functie laat de droger nog even zonder warmte doordraaien om kreukels te helpen voorkomen.

Waterreservoir met zichtbaar niveau
Vanaf de buitenkant zie je duidelijk het waterniveau in het reservoir. Zodoende hoef je het reservoir niet te openen om het waterniveau te controleren.

Geschikt voor delicate stoffen
Met programma’s voor elke textielsoort en nog meer keuzes blijft Samsung uitblinken in innovatieve technologieën. De nieuwe Diamond Drum warmtepompdroger zorgt ervoor dat je niet hoeft te raden naar het juiste programma voor je kleding. Dit garandeert dat ál je kleding er langer als nieuw uit blijft uitzien.

Kindveilige vergrendeling van de bedieningsknoppen
De vergrendeling van de knoppen zorgt ervoor dat nieuwsgierige handjes de instellingen op het bedieningspaneel niet kunnen veranderen, zodat kinderen de wascyclus niet per ongeluk verstoren. Als het systeem is ingeschakeld, verschijnt er een indicator op het paneel.

Extra belangrijke kenmerken van de Samsung Warmtepompdroger DV80F5E5HGW/EN

 • Warmtepompdroger

 • Diamond Drum technologie

 • Waterniveauindicator

 • Kinderslot

 • White crystal design

 • Trommelverlichting

 • Wol rek

 • Gebruiksvriendelijk Ice Blue display

 • Filter clean alarm

 • Afvoerset