Samsung HWH 600 Soundplate

€ 179,00

Aantal
Vul alle waarden in
Samsung HWH 600 Soundplate is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Samsung
Adviesprijs   € 349,00

Korte omschrijving

SoundStand: ook qua design één met jouw TV
Zet je TV op de SoundStand en beeld en audio worden één. Ook qua design past de SoundStand perfect bij een Samsung TV van 55 tot 60 inch.

 

Betreft een toonkamermodel met gebruikssporen.Verzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00
  • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

Dezelfde look en materialen geven eenheid aan jouw home entertainment set. En dat in flinterdun formaat van slechts 3,6 centimeter - zonder concessies aan de audio. Je gelooft je oren bijna niet: de ingebouwde woofer voorziet films, TV en muziek van voelbare bastonen. Dat verwacht je niet in zo’n subtiel design!
- SoundStand: de ideale audiobasis voor Samsung TV’s in liggend design

Eenheid van beeld en geluid
Met de SoundStand onder jouw TV voel je de ontploffing, gitaarsolo of windvlaag. Je geniet van films, muziek en series in kamervullende surround sound. Het geluid komt namelijk in de volle breedte van onder de TV op je af. Hoor je de heldere tonen? Geluid reist in een rechte lijn, zonder af te ketsen op de vloer. Je hoort het verschil!
- SoundStand: kamervullende surround sound van onder de TV

Kamervullend bioscoopgeluid
Op de bank, aan tafel of in je luie stoel ‒ overal in de kamer geniet je van films, TV en muziek in perfect bioscoopgeluid. Hoe dat kan? Surround Sound Expansion verspreidt de audio op TV-hoogte door de kamer. Je hoeft dus niet meer op een sweet spot te zitten om alles uit surround sound te halen. Ga lekker zitten waar je wilt, want Surround Sound Expansion vult de kamer met levensechte audio.
- Surround Sound Expansion: bioscoopgeluid op elke plek in de kamer

Bedien de speakers met je smartphone
Met één vingerbeweging zet je de verschillende speakers aan of uit en harder of zachter. Gewoon via je smartphone. Heb je ze eenmalig geactiveerd? Dan maken de speakers daarna via Bluetooth automatisch draadloos verbinding met jouw mobiele telefoon.
- Bluetooth: activeer de speakers met een vingerbeweging op je smartphone

Verbinding maken en draadloos delen voor dubbel plezier
Verbind de TV en de SoundStand heel eenvoudig door middel van Bluetooth voor een beter geluid met SoundShare. Doordat snoeren tussen de soundstand en de TV ontbreken komt het strakke en slanke design van beide systemen beter tot hun recht. Zo blijft jouw woonomgeving netjes en opgeruimd. Bedien je SoundStand en TV eenvoudig met één TV-afstandsbediening. Het volume van de TV en SoundStand kunnen gelijktijdig ingeschakeld en geregeld worden via de Bluetooth- of HDMI-aansluiting.
- Bluetooth: geen gedoe meer met stoffige kabels

Rijker geluid uit verschillende versterkers
Gefluister of een knal, een fluit of een drum – elke toon is raak en realistisch. Samsung heeft de SoundStand namelijk uitgerust met verschillende versterkers voor uiteenlopende toonsoorten. Hoge en harde geluiden vragen immers om een andere versterker dan zachte bastonen. Daardoor geniet jij van rijk geluid over een breed spectrum: hoog, laag, hard en zacht.
- Verschillende versterkers: hoge én lage tonen zijn realistisch en zuiver