Sharp AX1100IN

€ 299,00

€ 239,00

Aantal
Vul alle waarden in
Sharp AX1100IN is toegevoegd aan je winkelmand.
Direct afrekenen
 
Merk   Sharp
Adviesprijs   € 329,00

Korte omschrijving

Met de Sharp AX-1100IN is elke maaltijd een gezonde maaltijd. Door zijn stoomfunctie behouden groenten, vlees en vis zijn vitamines en mineralen. Bovendien is het gebruik van boter of olie niet nodigVerzendopties

  • Pakketverzending: € 0,00
  • Afhalen: € 0,00
  • Levering door onze bezorger: € 0,00

Omschrijving

Steamwave: gezond en creatief koken


Wat eten we vanavond? Kip met rijst en groente? Of zalm met broccoli en aardappelen? Met de Steamwave van Sharp kent culinaire creativiteit geen grenzen. Deze 3-in-1 oven is een combinatie van een stoomoven, gril en magnetron. Hij is geschikt om complete gerechten voor vier personen te bereiden. Vlees, vis, groenten of aardappelen - alles is tegelijkertijd klaar om geserveerd te worden.

100% pure stoom


De Steamwave heeft een losse watertank. Het water wordt buiten de ovenruimte door een stoomgenerator verhit en daarna als stoom de gehele ovenruimte in geblazen. Het apparaat maakt dus gebruik van 100% pure stoom, zonder hulp van de magnetronfunctie. Dankzij deze bereidingsmethode blijft de celstructuur van groente, vlees en vis behouden en heeft de consument alle voordelen van het koken met stoom.

Gezond en lekker


Tijdens het koken met de Steamwave blijft een groot deel van de vitamines en voedingsstoffen behouden. Gestoomde groenten bevatten tot wel 50% meer vitamines en mineralen dan gekookte groenten. Bovendien is het gebruik van olie of boter bij het stomen van vlees of vis overbodig. Door te koken met stoom droogt het voedsel ook niet uit.

Stomen op lage temperaturen


De Steamwave beschikt over twee stoomstanden (hoog en laag). In de lage stoom stand is de stoomtemperatuur van de oven stapsgewijs verstelbaar van zeventig tot vijf en negentig graden Celsius. (per 5 graden Celcius) Met name vlees en vis gerechten worden hierdoor lekker mals bereid.

Gecombineerde maaltijden


De oven van 27 liter kan zowel afzonderlijke maaltijden als complete menu's voor wel vier personen tegelijk, op twee niveaus met pure stoom bereiden. Naast de 15 voorgeprogrammeerde stoommenu's en 3 instellingen voor ontdooien met stoom beschikt de oven over aanvullende automatische programma's voor het ontdooien met de magnetron en het grillen van verschillende etenswaren.

Dankzij de Steamwave is het niet meer nodig de hele avond in de keuken te staan om een evenwichtige maaltijd te bereiden. Met een stoomgenerator van 860 watt, een magnetronvermogen van 900 watt en een infraroodgrill van 1050 watt is de Steamwave klaar voor elke uitdaging. De AX-1100R is uitgevoerd in het zwart met rode deurgreep